4 September - Om flytten till Filippinerna

Nu är det inte många dagar kvar innan flytten till Filippinerna. Resväskorna är i stort sätt packade, och vi har tagit adjö av de flesta av nära och kära. För tillfället bor vi hos pappa i hans lägenhet i Mariannelund. Han kommer följa med till Filippinerna och stanna där några månader.

Det kommer bli en lång resa. Först flyger vi via Arlanda till London och sedan direkt till Manila. Total flygtid ca. 16 timmar. Väl i Manila ska vi sedan ta inrikesflyg till iloilo på en och en halv timma, sedan taxi och en liten båttur till Guimaras innan vi är framme.

Vi har hyrt ett hus som ligger väldigt vackert intill havet. När vi väl har installerat oss klart kommer vi börja arbetet med Ati-folket igen. Vi kommer besöka dem i Salag, men även skapa kontakter med nya Ati-familjer i Iloilo.

Tanken är att vi ska köpa in mark där vi kan bygga upp ett litet kollektiv med fattiga Ati-familjer. Där får de bygga sina bostäder och får möjlighet att odla grönsaker mm. Vi kommer ha vår egen församling där med Ati-medlemmar. Du som känner att du vill ge ett bidrag till detta projekt märk inbetalningen " Ati-homes".

4 sep 2018

FWT Homepage Translator

 

Senast från Missionsbloggen

 

 

 

 

Religionblogglista.se

SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog

Kvalitetskatalogen.se

 free website promotion SubmitX.com