Ati- folket

 

På bilden. Ati-kvinna från byn Salag

 

Aetas kom enligt uppgift till Filippinerna för flera tusen år sedan och är deras
urinnevånare. De är väldigt fattiga och lever på samhällets bottenskikt, av vad naturen har att erbjuda. I de flesta fall är de utstötta av samhället. De är lågutbildade och har svårt att få jobb . Därför går vi som mission in och stödjer grundskolutbildning mm, för att ge dem en ljusare framtid
.

Vi delar ut matpaket varje månad till Aetas i byn Salag, vi ger medicin i den mån det behövs. Vår hjälporganisation har köpt in skoluniformer till barn som startat sin utbildning. Genom hjälp från flera personer har vi kunnat ge dem fina kläder och hygienartiklar för att förändra deras situation. Vi har även startat upp små hjälp till själv hjälpprojekt.

Vi besöker Aetas i Salag regelbundet och ger dem undervisning i Guds ord. Varje månad tar vi dem till vår kyrka. De flesta är relativt nyfrälsta och stort behov av undervisning. I vår kyrka får de känna sig accepterade och värdefulla.

 

Vi är en liten hjälporganisation men med stort hjärta.

Translate webpage

Barmhärtighetsmissionen

Söker du vägen till frälsning?


Ge en gåva med Betalkort

För 50 kr kan ni stödja en Ati-familj med mat i en vecka.

Bildbevis på att pengarna kommer fram  SE HÄR!

Nyhetsbrev

Vårt hem i Filippinerna

I September -18  flyttar vår familj ut till Filippinerna igen som missionärer. Här kan du se den fantastiska plats som vi fått av Herren att hyra.

Välkomna att hälsa på!