Besök i Backhaw

Nu har vi hunnit vara en och en halv vecka i Filippinerna,resan gick bra och vi har haft fullt upp med att komma tillrätta. Det har tagit tid att få tag i internet och fortfarande har vi problem med att ladda upp filmer. Internetsignalen är väldigt svag och det tar  extrem lång tid att kunna publicera en film.Vi har åter tagit upp arbetet bland Ati-folket i Salag och Backhaw och alla var mycket glada att vi åter igen kommer ut till dem. Vi har redan hunnit dela ut mat för September samtidigt som vi också delade Guds ord med dem. 

Vi har köpt in en liten motorcykeljeep av egna medel som vi använder i vårt missionsarbete. Det är en stor hjälp för oss. minst 8 personer kan färdas i den och vi kan också enkelt kunna frakta mat och ris till Ati-folket.

Några dagar innan vi åkte till Filippinerna talade Herren till mig med några få ord som har etsat sig in i mig. " Fokusera på Ati-folket, jag kommer snart" Detta sa han flera gånger och jag förstod allvaret i dessa ord. Därför arbetar vi nu med all kraft bland dessa människor för jag vet att tiden är kort. I stort sett alla av de vi besöker i Salag och Backhaw är nu frälsta och döpta, men de behöver mycket både andligt och kroppsligt.

Deras hus är under all kritik, ingen av er där hemma i Sverige skulle vilja leva så. Stora hål i taken, jordgolv, liten eldstad i ett hörn i huset, skräp och smuts överallt. Dessa människor har absolut ingenting materiellt.  Ni kommer senare få se filmer på detta.

Belina har fått livsmedel och ris av oss. Vi träffade henne i Backhaw idag och glädjen var stor hos oss alla att återses igen. Hon blev frälst och döptes 2014 då vi först började vårt arbete i Backhaw. I bakgrunden syns vårt nyinköpta fordon.

Från vårt Besök i Backhaw

 

 

 

20 sep 2018

FWT Homepage Translator

 

Senast från Missionsbloggen

 

 

 

 

Religionblogglista.se

SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog

Kvalitetskatalogen.se

 free website promotion SubmitX.com