VILL DU BLI MISSIONSPARTNER

Vi är oerhört tacksamma till alla er som har gett gåvor till vårt arbete. Men vi vill ändå slå ett slag för att du ska bli månadspartner med oss. Anledningen till att vi vill ha månadspartner, är att vi då vet vad vi kan göra varje månad och hur vi kan utveckla vårt arbete både i Indien, Filippinerna och Sverige. Engångsåvor är jättebra och de går till våra nuvarande projekt. Men vi önskar utbreda vårt arbete och kunna hjälpa mer människor humanitärt men även nå mer människor med evangeliet.

Detta är vad vi skulle vilja göra inom snar framtid.

Indien


Vi skulle vilja kunna börja byggnation av ett barnhem i Indien. Det har funnits på vårt hjärta många år men medel har saknats. marken har vi redan sedan länge. Vi vill också kunna bekosta mer läger och sommarbibelskolor för barn och ungdomar som i huvudsak kommer från hinduiska och muslimska familjer. Tänk vilken väckelse det kan bli när alla dessa barn sedan går hem till sina familjer och berättar om Jesus frälsaren.

Filippinerna


Vi hjälper i dagsläget Aetasfolket från byn Salag. Men vill kunna hjälpa flera Aetas på ön Guimaras i Filippinerna. både humanitärt, men också kunna nå dem med evangeliet.

Sverige

Vårt hemland Sverige är i behov av väckelse. Här planerar vi ha missions och väckelsemöten. Här behövs också medel för att göra det möjligt.
Bl.a till traktater och mötesresor.


VAD DET INNEBÄR ATT BLI MÅNADSPARTNER!

Du ger en valfri gåva varje månad till ett av dessa länder vi räknat upp eller om du önskar att gåvan ska gå till allt vårt arbete.
Enklast är om du swishar en gåva varje månad till vårt konto gör då följande.


SWISHA TILL.  12345 97 142VALFRI MÅNADSGÅVA!
VIKTIGT ATT DU MÄRKER GÅVAN MED NÅGOT AV DESSA.

PARTNER. INDIEN 
PARTNER. FILIPPINERNA
PARTNER  SVERIGE
PARTNER  ALLT ARBETE

DU KAN OCKSÅ GE VIA BANKGIRO PÅ SAMMA SÄTT.
BANKGIRO. 223-3799GE ENKELT VIA BETALKORT EN GÅNG SEDAN SKÖTS ALLT AUTOMATISKT MÅNADSVIS.
Du kan även pausa din gåva och välja betaldag via egen inloggning.

Välkommen med som partner och hoppas att du ska känna och förstå att detta arbete är något vi bygger tillsammans
för att hjälpa vår nästa.

Gud välsigne dig/
Jörgen Milton
Barmhärtighetsmissionen