Passion för de som ingen bryr sig om

 

Enda sedan min ungdom har jag haft en stark passion för att hjälpa dem som ingen bryr sig om. Att få göra skillnad för människor som har det svårt. Jag tycker att humanitärt och evangeliskt arbete ska gå hand i hand. Att dela evangeliet om Jesus kristus, att han älskar alla människor och sedan visa Jesu kärlek i praktisk handling genom att ge dem mat, medicin, kläder mm.

Att visa sina medmänniskor en hjälpande hand är egentligen inget svårt, men det kräver uppoffring av sin egen bekvämlighet. För mig har det blivit ett " kall" att göra något för min nästa.

Jag har bedrivit hjälpverksamhet i snart 23 år. Men det har många gånger varit en tuff uppgift, eftersom det oftast är de stora organisationerna som får in pengarna. De som folk känner till. Det har väl också varit så att mindre seriösa organisationer har förstört för andra som verkligen ger allt i sitt arbete. Jag brukar säga att vi är en liten organisation men med ett stort hjärta.

På bilden sitter jag tillsammans med Ati- ungdomar. När jag på detta sätt får vara tillsammans med mina kära vänner då mår jag som bäst.

/Jörgen Milton

(ps.Stöd gärna vår verksamhet med en liten gåva  SWISH. 12345 97 142)

 

 

29 apr 2018

FWT Homepage Translator

 

Senast från Missionsbloggen

 

 

 

 

Religionblogglista.se

SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog

Kvalitetskatalogen.se

 free website promotion SubmitX.com