Barmhärtighetsmissionen

Evangelium till en förlorad värld

Videoblogg - Filippinerna

Videofilm -Söndagskolstart i Serum

21 okt 2018

Idag har vi haft Söndagskolstart i Serum för Ati-barnen efter att kyrkan är färdigrenoverad. 32 barn hade samlats av totalt 39 inskrivna.

Bo billigt världen över - Se våra priser!

Videofilm - Kyrkan i Serum & Matutdelnng i Backhaw

18 okt 2018

Arbetet med att reparera kyrkan i Serum är nästan klart, vilket ni kan se på videon. Vi upplever just nu ett andligt genombrott i vårt arbete i Backhaw där personer både blivit döpta i vatten och andedöpta. Hungern efter Guds ord är stor.

 

Bo billigt världen över - Se våra priser!

Videofilm - Kyrkan i Serom - Del1

7 okt 2018

Nu har vi börjat reparation av Baptistkyrkan i Serom. Här kommer vi snart ha söndagskola för ett stort antal Ati-barn. På denna film får du följa det arbetet. Vill du stödja vårt arbete, så kan du göra det via betalkort, swish eller bankgiro. Tack för din gåva. 

 

Besök Filippinerna du också - Bo billigt!

Videofilm - Från dop i Backhaw

4 okt 2018

Idag hade vi dopförättning i Backhaw jag fick uppdraget att döpa tre personer till Jesus Kristus. En av de döpta uppgav efter dopet att hon kände en ny frihet i sitt liv.

Tyvärr blev inte mycket av dopet med på film pga att vi inte kollat upp minneskortet och det blev fullt. Hoppas vi får möjlighet att filma fler dop i framtiden. I vilket fall som helst var det en stor seger  i andevärlden idag när June ,Ann och Vincent avgjorde sig för dopet. Kom ihåg att be och ge till vårt arbete här på Guimaras.

 

Videofilm - Ati i Backhaw

1 okt 2018

Vill ni vara med och stödja vårt arbete, så kan ni sätta in er gåva via kort, paypal, swish eller bankgiro. - Tack för din hjälp.

Videofilm- Matutdelning Del 2

23 sep 2018

Nu kommer fortsättningen..

Videofilm - Matutdelning Del 1- Förberedelse

20 sep 2018

Här kommer den första av våra filmer från vårt liv i Filippinerna. Håll till godo flera filmer kommer inom kort. Du kan stödja vårt arbete via kort, bankgiro och swish.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)